Skip to main content

Renovatie

Vertrouwenspartner voor renovatie en verbouwing

Heb je een pand op het oog om te renoveren of wil je je huidige woning verbouwen? Bouwwerken Doucet is jouw vertrouwenspartner in Limburg voor de realisatie van jouw renovatie! Bij ons kan je rekenen op kwaliteit, een vlotte communicatie en een correcte prijs.

Advies bij jouw verbouwproject

Door de alsmaar strenger wordende verbouwnormen en het toegenomen belang van energiezuinigheid zijn er heel wat aandachtspunten waar je op dient te letten bij een verbouwing. Bouwwerken Doucet helpt jou hier vlot doorheen door op basis van jouw plannen zorgvuldig samen te werken met jouw architect en eventueel de bouwingenieur. Daarnaast geven we indien gewenst op basis van onze ervaring als aannemer ook graag ons advies om bv. de indeling of bepaalde technische aspecten praktischer aan te pakken, of om aanspraak te maken op bijkomende renovatiepremies en subsidies.

Kwaliteit en professionaliteit

Dankzij onze specialisatie in verbouwingen in combinatie met onze gespecialiseerde vaste partners garanderen we een kwalitatieve en professionele aanpak doorheen iedere stap van jouw renovatie. Help je graag mee bij een deel van de verbouwingswerken? Ook dat kan! We geven je graag de nodige tips en tricks om zelf aan de slag te gaan. Heb je vragen over jouw renovatie of wens je ons advies? Aarzel niet om ons jouw verbouwplannen te bezorgen. We helpen jou graag verder.