Skip to main content

Nieuwbouw

Specialist in nieuwbouw en ruwbouw

Plannen voor een nieuwbouw? Bouwwerken Doucet is jouw vertrouwenspartner in Limburg voor de ruwbouw en volledige realisatie van jouw bouwproject! Bij ons kan je rekenen op kwaliteit, een vlotte communicatie en een correcte prijs.

Advies bij jouw bouwproject

Door de alsmaar strenger wordende bouwnormen en het toegenomen belang van energiezuinigheid zijn er heel wat aandachtspunten waar je op dient te letten bij een nieuwbouw. Bouwwerken Doucet helpt jou hier vlot doorheen door op basis van jouw plannen zorgvuldig samen te werken met jouw architect en eventueel de bouwingenieur. Daarnaast geven we indien gewenst op basis van onze ervaring als aannemer ook graag ons advies om bv. de indeling of bepaalde technische aspecten praktischer aan te pakken.

Kwaliteit en professionaliteit

Dankzij onze specialisatie in ruwbouw in combinatie met onze gespecialiseerde vaste partners garanderen we een kwalitatieve en professionele aanpak doorheen iedere stap van het bouwproces. Help je graag mee bij een deel van de bouwwerken? Ook dat kan! We geven je graag de nodige tips en tricks om zelf aan de slag te gaan. Heb je vragen over jouw nieuwbouw of wens je ons advies? Aarzel niet om ons jouw bouwplannen te bezorgen. We helpen jou graag verder.