Skip to main content

Over ons

Nieuwbouw en renovatie voor ieder budget

Bouwwerken Doucet in Limburg is gespecialiseerd in ruwbouw voor zowel nieuwbouw als renovatie. Maar ook voor totaalprojecten kan je bij ons terecht dankzij onze nauwe samenwerking met vaste partner EG Bouwwerken. Wij passen ons als aannemer steeds aan naar jouw budget en type bouwproject, of het nu gaat om grote werken (huis, appartement,…) of kleine werken (tuinhuis, garage,…).

Nauw contact doorheen bouwproject

We vinden het erg belangrijk dat je van het begin tot het einde nauw betrokken bent bij de realisatie van jouw droomproject. Vanaf de eerste kennismaking tot de volledige afwerking van jouw project kan je daarom steeds rechtstreeks bij ons terecht voor al jouw vragen en opmerkingen. Al voor de offerte maken we graag tijd voor een eerste kennismakingsgesprek. Wanneer de offerte klaar is komen we deze persoonlijk brengen of ben je welkom in ons kantoor in Hasselt voor een uitgebreide uitleg en bespreking.

Aannemer met ruime ervaring

Zaakvoerder Sebastiaan Doucet was al vanaf jonge leeftijd gepassioneerd door de bouw en koos dan ook zonder twijfelen voor de richting bouw aan het Technisch Instituut Heilig Hart in Hasselt, aangevuld met een specialisatiejaar renovatie. Bijkomende beroepservaring deed Sebastiaan op als vakantiewerker bij meerdere bouwaannemers.

Na het behalen van zijn diploma ging Sebastiaan onmiddellijk aan de slag in een Limburgs bouwbedrijf, waar hij negen jaar lang verder bouwde aan zijn ervaring en kennis over metselwerken, betonwerken en bekistingswerken. Intussen behaalde Sebastiaan ook een diploma werfleider. Dit alles, samen met zijn focus op perfectie en proper werken in de bouw, was voor Sebastiaan de aanzet om in december 2019 Bouwwerken Doucet op te richten.